Cele mai utile aplicații android în 2018

apps

Este bine cunoscut faptul că în Play Store avem o vastă multitudine de aplicații android, iar dacă vrei să știi care sunt cele mai bune, dar și populare dintre acestea, îți prezentăm un top al celor mai bune și utile aplicații pentru dispozitivele a căror funcționare se bazează pe sistemul de operare Android.

Google Trips

Una dintre cele mai utile aplicații, cu certitudine poate fi considerată Google Trips, cu ajutorul căreia îți poți planifica mult mai bine excursiile pe care le faci sau intenționezi să le organizezi. Aplicația îți oferă cele mai bune obiective turistice în funcție de interesele tale.

Waze

Chiar dacă ești un șofer experimentat este foarte probabil ca macăr o dată să fi ajuns pe o rută pe care nu o cunoști, sau să fi avut nevoie vreodată de un GPS mai interactiv și care să te scoată cât de repede cu putință din bucluc, ei bine Waze, ar putea fii cea mai bună aplicație în acest sens.

Greenify

Această aplicație are o logică simplă, oprind absolut toate procesele ce merg în background și lasă doar ce dorești tu. Aceasta te poate ajuta atunci când ai nevoie de baterie mai multă, concomitent făcând ca sistemul să funcționeze mai rapid.

Utilizarea acestei aplicații implică puțină atenție pentru că poate opri absolut toate activitățile din background, chiar și alarmele.