Acasă Featured Trupa britanică „Hurts” va concerta pentru prima dată la Chișinău

Trupa britanică „Hurts” va concerta pentru prima dată la Chișinău

0
Trupa britanică „Hurts” va concerta pentru prima dată la Chișinău
Hurts la Chisinau

Trupa „Hurts” va concerta pentru prima dată la Chișinău în data de 25 noiembrie 2017. Concertul va avea loc în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac” și se va începe la ora 19:00. Prețul biletelor variază între 400 și 2200 lei.

Trupa britanică, adorată de către milioane de persoane din întreaga lume, va susține un concert pentru prima dată în Republica Moldova. Acesta va fi unul efectuat în cadrul turneului internațional de promovare a noului album „Desire”. Turneul va dura aproximativ 6 luni, iar soliștii vor mai urca pe mari scene din Rusia, România, Ucraina, Germania și alte state.

Primul concert în cadrul turneului a fost pe data de 9 iunie în Elveția. Turneul de promovare se va sfârși în țara de baștină a artiștilor, Marea Britanie. Aici ei vor susține ultimele două concerte din turneu în data de 7 și, respectiv, 9 decembrie 2017.

“Desire” este al patrulea album din cariera trupei. Acesta va fi lansat în data de 29 septembrie 2017, însă doritorii pot de pe acum să-l comande online și la data lansării îl vor primi deja.

Duo-ul britanic a devenit renumit în urma succesului răsunător cu piesa „Wonderful life” din anul 2009. Piesă a căreia videoclip a fost unul amator, cu o dansatoare în rolul principal care a fost plătită doar cu 20 de lire pentru timpul său.

Primele două albume ale trupei, „Happiness” și „Exile” au ajuns în top 10 în așa state precum: Regatul Unit, Germania, Austria, Elveția, Polonia și Finlanda.

„Hurts” au vândut 100.000 de bilete doar în 2016, astfel devenind una dintre cele mai de succes trupe britanice din ultimul deceniu.

Biletele la acest concert sunt de ceva timp în vânzare, așa că fanii înrăiți trebuie să se grăbească dacă doresc să-și vadă idolii cântând live.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here