Părerea ta contează! Completează formularul și hai împreună să găsim soluția!

Consiliul Național al Organizațiilor Studențești din Moldova invită toți tinerii să completeze formularul de aici, pentru a elucida și discuta împreună cu experții din domeniu problemele cu care se confruntă tinerii din Republica Moldova, în cadrul emisiunilor Radio Studentus 99.0FM.

În perioada 1 octombrie-31 noiembrie se desfășoară campania ”Părerea ta contează”, activitate finanțată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, din cadrul proiectului ”Mass-media pentru tineri”. Campania are drept scop identificarea problemelor cu care se confruntă studenții și implicarea portalului pentru tineri www.studentus.md, dar și Radio Studentus 99.0FM, în soluționarea acestora.

Astfel, pe portalul tinerilor www.studentus.md vor fi publicate o serie de articole, despre problemele identificate în cadrul campaniei ”Părerea ta contează”, dar și ce posibile soluții pot fi implementate pentru a le rezolva. Cu acest scop vor fi efectuate și o serie de VOX-uri, de către tinerii jurnaliști, pentru ca să vedem părerea mai multor tineri.

În fiecare zi de joi, începând cu ora 19.00 va fi difuzată emisiunea ”Pro Dialog” la Radio Studentus 99.0FM, unde vor fi invitate persoane cu putere de decizie în domeniul respectiv, emisiuni moderate de tineri jurnaliști antrenați în cadrul proiectului ”Mass-media pentru tineri”. Radioascultătorii vor putea adresa întrebări în direct apelând la numărul de telefon 067 66 50 50 sau pe pagina de Facebook Radio Studentus 99.0FM.

Părerea ta contează, nu ezita, completează formularul aici și începe tu schimbarea în țara ta! 

Campania reprezintă una din activitățile proiectului ”Mass-media pentru tineri” implementat de CNOSM în cadrul Programului anual de Granturi pentru sectorul de tineret 2017.