Intoxicații alimentare masive în ultimele zile

0
59
Intoxicație

De Paştele Blajinilor, au fost înregistrate două cazuri de intoxicaţii alimentare. Peste 30 de persoane au ajuns la spital, printre care şi un copil.

În Sudul ţării 25 de oameni, printre care un copil de nouă ani, s-au intoxicat, după ce au fost la o cumetrie în satul Avdarma, din raionul Comrat. Un alt grup, format din 14 oameni, a ajuns, sâmbătă, la Spitalul Raional Cahul. Trei dintre victime, printre care un copil de doi ani, au fost internați la Terapie Intensivă.

Inspectorii din subdiviziunea din Cahul a Agenţiei pentru Siguranţa Alimentelor s-au deplasat la faţa locului, unde au investigat circumstanţele intoxicaţiei şi au prelevat probe din produsele consumate la această masă.

În  Capitală, 140 de oameni s-au adresat medicilor cu simptome de intoxicații în ultimele patru zile, iar 40 dintre ei au fost internați.

Toate cazurile au ajuns în vizorul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor. Acum, specialiștii colecteză probe din alimentele consumate de oamenii care s-au intoxicat.

Lasă un comentariu