Plombarea gropilor de pe străzile principale din Chișinău

plombarea gropilor
Sursa: http://chisinau.md/libview.php?l=ro&idc=403&id=33997&t=/Presa/Comunicate-de-presa/Inceperea-lucrarilor-de-plombare-a-gropilor-de-pe-strazile-principale-din-capitala

Primăria municipiului Chișinău informează că Î.M. „Exdrupo” a început lucrările de plombare a gropilor cu asfalt cald pe străzile principale din capitală. Pe parcursul zilei de joi, drumarii intervin pe străzile: Al. Puşkin, Petricani şi bd. Dacia, unde anterior au fost frezate porțiunile degradate.

Astfel, în legătură cu reparația părții carosabile de pe bd. Dacia (stația terminus), transportului public – troleibuzul nr. 4 și nr.22, circulă pe traseul modificat, după cum urmează: spre Bd. Dacia: Ruta nr.4 – de pe str. N. Zelinski – str. Independenței și retur pe traseul stabilit; – Ruta nr. 22 – bd. Dacia – bd. Traian și retur pe traseul stabilit.

Totodată, pe parcursul nopții vor continua lucrările de frezare a segmentelor degradate de asfalt pe bd. Dacia, str. Petricani şi Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, iar vineri aceste gropi vor fi plombate.

Amintim că în lipsa unui răspuns clar din partea responsabililor de la Ministerul Economiei, cu privire la eliberarea certificatelor de conformitate pentru masa asfaltică caldă de către laboratoarele acreditate, municipalitatea a decis ca agentul economic care va livra asfalt să îşi asume responsabilitatea şi să livreze mixtură asfaltică care să corespundă noilor standarde EN, conform chisinau.md.

Primăria municipiului Chișinău cere scuze de la locuitorii capitalei pentru incomoditățile create în trafic din cauza lucrărilor de plombare, însă drumurile trebuie reparate.