Un weekend plin de adrenalină cu echipa de la Rope Jumping Chișinău

Rope Jumping este un tip de sport extremal dar foarte atrăgător pentru amatori și pentru cei care iubesc înălțimile. Acest sport reprezintă sărituri în aer liber de la înălțimi unde se folosește cel mai bun echipament și sistem de amortizare a frânghiilor și a echipamentului din alpinism.

În acest tip de sport nu e neapărat să fii profesional poți fi doar un simplu amator de multă adrenalină căruia îi plac înălțimile.  Săriturile pot fi de mai multe feluri: săritură liberă sau cădere liberă. În timpul săriturii, persoanele bine antrenate pot face diferite acrobații  și diverse elemente de la înălțimi.

Dacă nu aveți cu ce vă ocupa timpul liber în weekend atunci echipa de la Rope Jumping vă invită în orașul Rezina unde în fiecare duminică începând cu orele 14:00 până la orele 18:00 sunteți așteptați. Înălțimea de la care se face săritura este de 100 metri, însă-și săritura durează nu mai mult de câteva secunde, dar acea adrenalină pe care o capeți în acele momente sunt de neredat. Pentru a simți tot farmecul din această săritură trebuie singuri să săriți pentru a avea acea adrenalină.

Însă echipa de la Rope Jumping, nu s-a oprit aici și au decis să cucerească noi înălțimi cu clienții săi și au decis în Grecia de pe insula Zakynthos de la o înălțime de 300 metri de două ori mai înaltă decât în Moldova.

Impresiile celor ce au sărit în acest weekend era multă adrenalină, plini de emoții pozitive și cele mai dese fraze întâlnite erau ”mai doresc încă o dată să sar”. Chiar și cei mai fricoși într-un final au dat frâu libertății și au sărit.

Echipa de la Rope Jumping poate fi găsită pe pagina oficială din Facebook ”Rope Jumping Кишинев”, unde puteți găsi toate contactele și programul lor din fiecare săptămână. Dacă v-ați decis să petreceți un weekend cât mai neordinar și cu multă adrenalină  atunci aceasta este ceea de ce aveți nevoie.