Teatrul Geneza Art invită la deschiderea stagiunii VIII, cu spectacolul „COCO Chanel – Oglinzi”, despre o femeie celebră, o personalitate impunătoare, între pasiuni, tragedii personale și libertatea de expresie artistică.

”Frumuseţea serveşte femeilor pentru ca să se facă iubite de bărbaţi, iar prostia, pentru a-i iubi”. (Coco Chanel)

Stilul lui Chanel a fost revoluționar pentru anii ’20: a creat nu doar haine noi și o nouă marcă, ci un nou stil de viață. A creat mai ales pălării și doar după câțiva ani a început să deseneze haine. Mai apoi s-a decis să creeze gențile gigantice, parfumuri , încălțăminte bicoloră, ceasuri unisex și bijuterii.

Ideea acestui proiect îi aparține regizorului spectacolului Daniela Burlaca, cu scopul de a crea un eveniment de amploare dincolo de bariere.
Miza acestui concept este o personalitate celebră, marcantă și revoluționară – impuls și determinant pentru o lucrare fără superficialități, notează organizatorul.


„Dintotdeauna am fost marcată de destine celebre. Pasionată de oameni Mari și modul lor de a se integra memorabil și distinct în cotidian. Cred în personaje care amprentează puternic istoria”, Daniela Burlaca.

Teatrul Independent Geneza Art, invită să vedeți o compilație a Artelor, creată din Teatru, Fotografie și Modă. Nume remarcabile sunt implicate la realizarea acestei idei, care presupune o serie de tablouri compoziționale create de fotograful George Secrieru, cu motivul „CoCosmos”.

E o viziune artistică asupra vieții și universului profesional și intim al creatoarei de modă, cu tangențe biografice dar și abstracte, apelând la imaginație ca și capacitate umană de a crea noi reprezentări în baza percepțiilor acumulate anterior. „CoCosmos – nemărginire în spațiu și timp”. Imaginile sunt create în alb-negru, având ca protagoniști actorii Teatrului Geneza Art.

Spectacolul „Coco Chanel – Oglinzi” este realizat după cartea lui Edmonde Charles-Roux, de asemenea axat pe interviuri și publicații,costumele sunt semnate de designerul Evgheni Hudorojcov, în roluri Daniela Burlaca și Cristian Prepeliuc.

Acest  spectacol este despre o femeie celebră, o personalitate cu o biografie deosebită. Evenimentul va avea loc la data de 3 august, 2017 la ora 19:00 în incinta Teatrului Geneza Art, biletele pot fi procurate online.