Sfîrșitul anului de studii, dar stuenții de la ULIM sunt provocați la noi cunoștințe

Pe data de 22 mai 2014, în incinta Universității Libere Internaționale din Moldova a fost organizat un Seminar Informativ pe tema: Economia Globală, Sistemul Financiar și Independeța Energetică pentru Republica Moldova, de către Senatul Studențesc ULIM în colaborare cu Facultatea Științe Economice.

 Astfel, cum menționau organizatorii, deși este sfîrșitul anului de studii, studenții ULIM-ului sunt provocați de a cunoaște mai mutle.

Majoritatea fiind studenții de la anul I, Facultatea Științe Economice, în număr aproximativ de 60 persoane, au fost cei care s-au lăsat impresionați de prestația următorilor experți: Victor Parlicov – expert în domeniul Energetic cu o experiență de 4 ani la funcția de Director a ANRE; Marin Livădari – expert în sistemul financiar, administrator a companiei Fiera Group și o activitate de mai mult de 10 ani în Germania și Elveția în calitate de manager în gestionarea activelor și Oleg Matvei – expert în consolidarea societății și Președintele de Onoare a Federației de Taekwon-do.

În această ordine de idei vorbitorii au abordat tematica reieșind din actualitatea problemelor cu care se confruntă țara noastră la etapa actuală, atît în sistemul financiar, cît și in eficiența și securitatea energentică, dar și nu în ultimul rînd, pe segmentul problemelor de consolidare a societății. Deși avem carențe în aceste domenii, totuși, trebuie să fim optimiști, să abordăm cît mai responsabil lucrurile și să ne construim acea societate la care noi tindem, au declarat experții în conchidere.

Prezenți la acest eveniment au fost și Decanul Facultății Științe Economice Iuliana Dragălin, Prodecanul Facultății Științe Economice Stela Efros și Președintele Senatului Studențesc Petru Iarmaliuc.